İzmir Web Tasarım

İzmir-Web-Tasarım-blogs

İnternet teknolojilerinin reklam sektöründe pazarlamaya yönelik kullanımı özellikle milenyum sonrasında önüne geçilemez şekilde yukarıya doğru hızlı bir ivme kazanmıştır.

Web sitesinin hayata geçirilmesi temelde web tasarım ve web yazılım süreci olarak ikiye ayrılmaktadır.

Doranist Reklam Ajansı olarak İzmir web tasarım alanında da, diğer tüm iletişim ve reklam alanlarında olduğu gibi proaktif ve hedef odaklı çözümler üretmekteyiz. Kullanıcı dostu, marka profilini doğru yansıtan, tarayıcı uygulamalarla uyum içinde çalışan web siteleri üretme konusunda, İzmir web tasarım ve yazılım uzmanlarımızla tecrübemizi hizmetinize sunmaktayız.

Bir web sitesine giriş yaptığınız zaman sizleri karşılayan ekrana kullanıcı arayüzü denmektedir. Bu arayüzün, sitenizi ziyaret eden kullanıcıların hareketleri ve ihtiyaçları düşünülerek tasarlanaması da UI/UX (User Interface / User Experience) olarak adlandırılmaktadır. İzmir web tasarım alanında hizmet verirken öncelikle site kullanıcıların gereksinimleri doğrultusunda arayüz tasarımını gerçekleştirmekteyiz. Bu aşamadan sonra, sitenin kullanıcılar tarafından görülmeyen tüm bileşenlerini, kodlamalarını ve animasyonlarını ifade eden web yazılım (kodlama) aşaması devreye girmektedir.

Front-end ve back-end aşamalarını kapsayan web yazılım sürecinin tamamlanmasından sonra İzmir web tasarım ajansı olarak tarafınızdan sitemizin onayı alınmakta ve web siteniz yayın hayatına başlamaktadır.

Özellikle pandemi süreci ile hızlanan dijitalleşme sürecinde e-ticaret hacmi tahmin edilenin çok daha ötesinde bir artış göstermiştir. Değişen tüketim alışkanlıkları, fiziksel temas ve alışveriş deneyimin yerini dijital harcamalara bırakmıştır. Bu doğrultuda çağa ayak uydurmak, mevcut müşterilerini kaybetmeden potansiyel müşterilerine erişmek isteyen firmaların web siteleri, adeta yeni kartvizitleri ve mağazaları haline gelmiştir. Bu yönde çözüm arayan, çağın gereksinimlerini bilen ve alanında uzman bir ekiple çalışmak isteyenlerin tercihi de bir İzmir web tasarım ajansı olan Doranist Reklam Ajansı olmuştur.

İzmir ve Türkiye genelinde sayısız web tasarım ve yazılım referansımızla sektörümüzde 10. yılımızı geride bırakırken, kurumsal ve e-ticaret projelerindeki deneyimlerimizin haklı gururunu yaşamaktayız. Göze hoş gelen, hem marka hem de son kullanıcı tarafından beğeniyle karşılanan pek çok İzmir web tasarım çalışmalarının altında imzamızı görebilir, aklınızdaki sorular veya projeleriniz için bizimle iletişim geçebilirsiniz.