Kısaca Sosyal Medya Yönetimi

Kısaca-Sosyal-Medya-Yönetimi-blogs

Beğeni, paylaşım, erişim, etkileşim, gösterim, DM… Kısaca sosyal medya. Özellikle son yılların medya ve tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle hayatımızın olmazsa olmazı konumuna gelmiş, yepyeni sektörlerin ve fikirlerin doğmasına olanak tanımış olan sosyal medya.

Neredeyse tüm hayatımızı etkilemiş olan sosyal medya ile birlikte gerçekleşen davranış değişiklikleri, sadece kişisel yaşantımızı değil markaların da yaşamını doğrudan ilgilendiren bir konuma gelmiştir. İletişim, reklam ve pazarlama açısından sosyal medya yönetimi artık markaların ve kurumların olmazsa olmazı konumuna gelmiştir. Sadece beğenme – paylaşma ekseninden çıkmış olan sosyal medya mecraları, artık tüketicilere dokunma, haber kaynağı olma ve yepyeni bir alışveriş ortamı haline gelmiştir.

İzmir sosyal medya yönetimi konusunda oldukça tecrübeli olan Doranist Reklam Ajansı da başta Facebook, Instagram, Twitter ve LinkedIn olmak üzere markaların ihtiyacı olan ve görünür olması gereken tüm mecralarda profesyonel çözümler sunmaktadır.

Hedef kitlenizin sizinle en hızlı ve direkt haber alma merkezi olan sosyal medya profiliniz, içerik, tasarım ve metinler konusunda bir bütünlük içinde olmalıdır. Bunun için de profesyonel bir İzmir sosyal medya yönetimi ajansı ile çalışmanız markanıza büyük değer katacaktır.

Genel kanının aksine profesyonel sosyal medya yönetimi yalnızca paylaşım yapmaktan ibaret değildir. Profilinizin doğru hedef kitleye hitap etmesi açısından hashtag analizi, doğru paylaşım saati planlaması ve kaliteli içerik üretimi büyük önem taşımaktadır.

Aynı zamanda daha geniş hedef kitlelere daha hızlı ulaşmak için sosyal medya reklam yönetimi de olmazsa olmaz konumundadır. İzmir sosyal medya yönetimi açısından çok farklı hedef kitlelere ev sahipliği yapan, kozmopolit bir şehirdir. Bu kalabalığın içinde doğru hedef kitleyi, markanıza ilgi gösterme ihtimali daha yüksek olan kişileri bulabilmek adına profesyonel sosyal medya yönetimi hizmeti almanız, pazarlama bütçenizi en efektif şekilde kullanabilmenize olanak sağlayacaktır.

Turizm, sağlık, gastronomi, otomotiv, inşaat, hizmet ve bilişim sektörü gibi ülkemizin ekonomisinin lokomotifi olan sektörlerde sayısız yerel ve ulusal markaya profesyonel hizmet veren İzmir sosyal medya ajansı Doranist Reklam Ajansı’nda alanında uzman ekibimiz ile dijitalde büyümenin ve sosyal medya üzerinden kazanç sağlamanın stratejilerini keşfedebilirsiniz.